Alamat blog

Santai krisis perbankan

10/25/2008 01:58:00 PTG

"Para pendeposit tidak perlu risau jika berlakunya penutupan bank kerana masih boleh mengeluarkan wang di mesin ATM" kata menteri kewangan negara dunia ke 3 yg enggan dikenali.

---- 
Dihantar dengan menggunakan telefon bimbit Sony Ericsson




Berpusing!!!!!!

11 komen

  1. armouris // 25 Oktober 2008 3:11 PTG  

    mesin atm pun boleh kena curi haha...

    -----------------------
    info-jariah.blogspot.com
    info-kesihatan-anda.blogspot.com
    our-health-info.blogspot.com

  2. Tanpa Nama // 25 Oktober 2008 3:16 PTG  

    ish... dia kata bank tutup malam kot. boleh guna atm kalau tak nak tunggu esok.

    deme jgn plak nak bagi nampak bodoh menteri hok dah sedia bodoh. kang kena isa tak pasai2.

    112413

  3. Tanpa Nama // 25 Oktober 2008 3:18 PTG  

    ataupon ATM yg di maksudkan Angkatan Tentera Malaysia?

    112413

  4. Zubli Zainordin // 25 Oktober 2008 3:47 PTG  

    Terkecuali mesen ATM yang diletupkan baru-baru ini di sebuah bandaraya di negara dunia ketiga, oleh penjenayah yang dikenali semua orang.

  5. Jed Yoong // 25 Oktober 2008 8:02 PTG  

    eh cool-lah.
    ur mobile blogging. ;)
    i am so glad my ATM card still works.
    huh huh.
    now they are blowing up ATM machines, kaboom...

  6. cencurut // 26 Oktober 2008 9:08 PG  

    Ala... Maybank2u kan ader.. apa perlu mesin ATM ...

    hahaha... lain kali tak payah la bom mesin ATM... bawak lari jer sebijik... dan jual kat keling botol... hahaha

  7. Tanpa Nama // 26 Oktober 2008 4:02 PTG  

    quote tu fiksyen atau realiti?

    hoho..

    Pakdi
    http://www.pakdi.my

  8. Hasbullah Pit // 26 Oktober 2008 4:43 PTG  

    Pakdi:

    Diubahsuai dari jenaka Bush

  9. ezza erisa // 26 Oktober 2008 4:58 PTG  

    hahaha seriously hilarious!

  10. shaxx // 27 Oktober 2008 4:30 PG  

    sapa la yg bodoh sangat tu?

  11. Amirul Hakimi // 28 Oktober 2008 1:20 PG  

    dunia ni dah penuh dengan jenayah. Hukuman setimpal perlu dilakukan utk mereka yg mencuri duit rakyat
    biar kecil mahupun besar


    www.amirul-hakimi.blogspot.com

    www.bizniaga.blogspot.com

    Sila lawt blog hamba dan support la hamba yg ni