Alamat blog

Hala tuju blog ni

4/20/2007 04:15:00 PG |

Mula-mula sekali nak kena tetapkan halatuju blog ini.
Adakah ia berbentuk politikal? berbentuk teknikal? berbentuk perniagaan? berbentuk pictureblog SE.

tak paham?

Tapi tadi lupa pula nak periksa samada boleh iklan atau tidak di blog ini.
rugi pula kalau dah taip banyak-banyak tak boleh dapat duit.

Apa nak tulis lagi?
banyak lagi benda nak kena kaji, macam mana pictureblogging SE K800i berfungsi?
tak nampak opsyen untuk tetapkan namapengguna & katalaluan pun.

tadi nak cuba sync google calendar dengan SE K800i dah nampak macam boleh, tapi lagi sekali cuba dah tak boleh.
sebelum ni ada pernah dengar ada orang kata picture blogging tak boleh digunakan di Malaysia. kenapa? tapi kalau dia guna TCP/IP kenapa sempadan negara diambil kira?

Lagi satu, kenapa blogger ni takde opsyen untuk Bahasa Melayu?
sebagai protes, aku guna bahasa poland dulu.




Berpusing!!!!!!

1 komen

  1. NSX // 20 April 2007 10:27 PG  

    selamat memblogkan diri. guna bahasa polang lak tuh.