Alamat blog

Berikutan dengan kiriman blog, Sepang, Here I Come, Maka saya pun berjumpalah dengan, AzwanHadzree





Keadaan langit ... (tiada kaitan dengan cerita ini, saya tersilap muatnaik)

Berborak sambil memperagakan janggut ala Ir Nizar..
sekian.




Berpusing!!!!!!

5 komen

  1. azwanhadzree // 25 Mac 2008 12:19 PTG  

    ha..ha.. buat-buat terserempak pulak, bukanke pagi-pagi lagi kau dah call aku.

    anyway, mungkin kita boleh berjumpa lebih lama lain kali. aku kena lah duduk dengan 'sponsor' :)

    kirim salam kat orang rumah dan anak-anak.

  2. Azhar Ahmad // 25 Mac 2008 8:23 PTG  

    Uhuhuhuhuhu.... Uncle-uncle bertemu tuhhhh

  3. Jie // 26 Mac 2008 5:35 PTG  

    hehehe...masa A1 jumpa kakjie...kali ni kakjie tak pergi walau ada tiket. Abg dgn Angah je...

  4. sebol // 26 Mac 2008 9:06 PTG  

    Kak jie punya perangai sama dengan Acai, ada tiket tak pergi

  5. kumb@ng // 27 Mac 2008 12:13 PG  

    baju petronas bmw mana boleh dapat?yang siam punya ada tak?