Alamat blog


I would like to spend RM100 to advertise in your blog» Syamsulariff.com


Memandangkan saya ada hutang Vangardx sebanyak RM 50, maka saya nak jual Ruang Iklan saya pada kadar 10 sen bagi 1000 impression (mengikut kiraan extreme-dm), sehingga mencapai nilai RM 50.
Kemudian saya kasi diskaun 1 sen, menjadi RM 49.99.
Kemudian di bundarkan menjadi RM 50, kerana sudah lepas 1 april.

shamsyularif tak perlu bayar apa-apa.

Ruang iklan itu ialah letaknya di ruangan iklan beras padu sekarang.

sila sediakan banner 468x60.




Berpusing!!!!!!

8 komen

  1. topo // 9 April 2008 3:55 PTG  

    ape tu beras padu?? camne nk join??

  2. syamsulariff.com // 9 April 2008 3:56 PTG  

    ape 49.9???? mahal gila...hahahahhaa

  3. sebol // 9 April 2008 5:14 PTG  

    Kira murah le tu. Cuba ko kira balik, rm 50 ko leh letak berapa bulan kalau sehari 500 impression

  4. zool // 9 April 2008 11:00 PTG  

    Woo.. aku nak masuk iklan berapa?? Ala orang Negeri takkan tak boleh..
    Eh Sebol ko dah tak pakai emel penguin.org ke?? Aku antar emel tak balas pung...

  5. sebol // 9 April 2008 11:37 PTG  

    topo:

    Aku add blog kau, tapi kau pertingkatkan bahasa sikit, kurangkan "bahasa sms".
    Kalau tak baku sangat pun takpe, yang penting setakat bukan melayu boleh baca dan faham.


    zool:
    aku dah balas.
    Untuk Iklan tu,
    kadar 10 sen untuk 1000 impression tu untuk vandgarx sahaja. pasal aku hutang dia.

    Kadar sepatutnya aku tengah kaji.
    mungkin 20 sen bagi setiap 1000 impression.

  6. Jie // 9 April 2008 11:42 PTG  

    kakjie tak faham la sebol?

    salah masuk bursa saham kot..

  7. sebol // 9 April 2008 11:56 PTG  

    vangardx offer nak iklan kat blog orang.
    tapi peruntukan dia RM 10 1 blog,
    baik kakjie booking, ada 4 blog lagi kosong.

  8. topo // 12 April 2008 12:36 PTG  

    ok setel...