Alamat blog

Pengumuman beras padu

5/06/2008 10:55:00 PTG


Beras Padu ada masalah. Tapi saya tak dapat perbetulkan kerana saya 'berjauhan' sampai jumaat.
Sila masuk ke penarikbeca.blogspot.com untuk mendapatkan kandungan yang lebih kurang sama.




Berpusing!!!!!!

4 komen

  1. syamsulariff.com // 7 Mei 2008 8:05 PTG  

    ok bro..aku dah tolong informkan lepas bro sms semalam..skang alternatif beras padu boleh dijumpai di blogku dgn hanya melalui search engine :P

  2. hashim habeed // 8 Mei 2008 7:04 PG  

    Roger and out...
    Semoga lekas repair jangan jadi macam bumbung parlimen sudah

  3. Wawa // 8 Mei 2008 10:20 PG  

    dah repair dah.

    now ni dah boleh access semula.

    happy browsing!

  4. Wawa // 8 Mei 2008 11:23 PG  

    oh no, tak boleh access semula at 11.20 a.m.

    karang lunch daku reset semula.

    kalau tak jadi tunggu boss balik je lah ya.