Alamat blog

Hari ini saya berurusan berkaitan dengan Cek Nuffnang yang diterima wawa.

Tengahhari saya bertelefon dengan silembiks dan juga ada bercerita tentang cek nuffnang.

Kemudian sebelum saya ke Ayer Keroh, jumpa sebentar dengan Assirkami, terus saya tanya, "Dapat cek Nuffnang?"

Dia jawap "Dapat"

Agakya semua orang di Merlimau dapat cek Nuffnang?

SamDaddyCool dapat tak?

Ketika di Ayer Keroh untuk mengebankkan cek wawa, saya ternampak satu pejabat peguam yang macam pernah nampak di dunia blog.

Tidak pula saya singgah untuk bertanya "Puan Emy, Dapat Cek Nuffnang tak?", kerana dia tidak menggunakan Nuffnang.




Berpusing!!!!!!

5 komen

  1. samdaddycool // 12 Disember 2008 3:18 PG  

    samdaddycool belum pernah merasa cek nuffang disebabkan belum menjadi warga Merlimau.. :)

  2. saya // 12 Disember 2008 12:38 PTG  

    Saya tak faham pasal nuffnang. Tolong citer sikit. Mcm best je dpat cek...

  3. aizam // 12 Disember 2008 5:13 PTG  

    takde org nak kelik iklan aku ha ha ha.. mcm mana nak dapt cek..

  4. Hasbullah Pit // 12 Disember 2008 9:44 PTG  

    samdaddycool:

    hahaha

    "saya":
    sudah ada blog?

    aizam:

    strategi pengiklanan pun kena betul.

  5. zool // 12 Disember 2008 11:23 PTG  

    tengah tunggu cek...
    Lambat sebab masa cash out belum di'glitterati'kan..

    Ha ha ha.. Mesti ko pegi Maybank Ayer Keroh kan??? Kat King Hotel ni....