Alamat blog

Baju Batik Sang Kelembai

4/08/2008 03:30:00 PTG |

Roslan SMS, di dalam blognya ....




Bila saya amat-amati gambar-gambar MSO itu, kalau tidak silap baju batik yang Sang Kelembai gunakan adalah baju yang sama ketika berceramah dengan saya atas pentas PAS sebelum PRU 12 lalu. Ketika itu Sang Kelembai bukan hanya memaki hamun Dollah malah habis suku sakat dan keturunan Dollah dimaki hamun dan disumpah serapah. Mujurlah nama sahaja Sang Kelembai tetapi kuasa Sang Kelembai itu tidak diwarisinya jika tidak entah-entah yang disumpah serapahnya danh pun bertukar menjadi batu!


Sebagai perbandingan, Ini baju Sang Kelembai ketika ceramah di Serkam Darat:




Adakah ia baju yang sama? Di Sabah dan ketika ceramah bersama Roslan SMS?




Berpusing!!!!!!

12 komen

  1. mudin001 // 8 April 2008 3:50 PTG  

    Bro, perlu dijelaskan kenapa analisa baju batik ini penting? Aku pening!

  2. sebol // 8 April 2008 3:53 PTG  

    Itu sebahagian dari usaha mentabloidkan blog.

    Kalau blog banyak kandungan "heavy", nanti orang takut nak ulas.

  3. Abu Alfateh // 8 April 2008 4:02 PTG  

    Saja la nak tumpang tambah sensasi sket: Jangan sampai baju yang sama nanti diguna untuk pentas PKR pulak lepas bulan April ni sudah la... huhuhu (Korbou pun mampuih-kata org Rembau)

  4. Azhar Ahmad // 8 April 2008 5:40 PTG  

    Ahahahhahah. baju tu je kot dia muat...

  5. Hasrul Halid // 8 April 2008 6:21 PTG  

    Hmmm... BARANG TELAHPUN HABIS DIJUAL! kata seorang apek pada aku sebentar tadi!

    Mungkin juga Sang Kelembai adalah sejenis barang seperti peti sejuk misalnya.

    Awww!!!!!

  6. Letting the time pass me by // 8 April 2008 7:23 PTG  

    Lain sikit... Baju dengan Pak Lah tu macam ade kuning-kuning sikit.

    Baju masa ceramah tu hijau-hijau sikit...

    Tapi tak tahulah sebab lampu ke...

    Betul ke ade orang dapat duit terpijak nie?

  7. rastom // 8 April 2008 9:36 PTG  

    Perjuangan cari makan, dapat baju batik hehehehhahahauauau

  8. AC // 8 April 2008 11:21 PTG  

    Tadi saya bukak blog Sang Kelambai masih ada lagi posting yang mengutuk, menghina dan biadap terhadap Pak Lah. Apakah dia layak mendapat ciuman Hadhari. Banyak blog yang papar dan ulas gambar ni.... Mungkin Sang rasa Pak Lah tak baca kot blog dia.

    Orang macam ni amat bahaya... takut jatuh taraf munafik aje... Naudzubillah....

  9. jedyoong // 9 April 2008 2:58 PG  

    look the same.. ;) maybe his "lucky" or favourite batik shirt for politics? ;)

  10. syamsulariff.com // 9 April 2008 11:41 PG  

    baju batik tu..luck dia lebih kot :D

  11. A Married Man // 9 April 2008 4:45 PTG  

    A Married Man needs to find batik.

    Aduiihh...

  12. dulu&KINI // 21 Jun 2008 7:11 PTG  

    SELAMAT DATANG KENERAKA PAKLAH