Alamat blog

Disebabkan terdapat beberapa orang yang sering mengunjung Beras Padu melalui telefontangan, maka saya mengambil inisiatif untuk membuat 1 versi halaman untuk peranti mudahalih.

Ia dioptimasikan untuk sambungan seperlahan GPRS.
Diuji untuk Opera mini versi Java MIDP resolusi rendah.
Dipendekkan cerita, orang kampung yang telefon tak berapa canggih pun boleh buka.

Pengunjung yang menggunakan telefon disarankan untuk membuat tandabuku alamat ini di Opera Mini anda.

http://taman-pitis.blogsite.org/index-mobile.php

Secara teorinya, ia sepatutnya lebih pantas dari Beras Padu biasa kerana:

  • Kurang gambar
  • saiz dokumen lebih kecil




Berpusing!!!!!!

3 komen

  1. afham // 14 April 2008 8:19 PTG  

    pergh...makin maju..

  2. blogmenjerit // 16 April 2008 12:39 PTG  

    aku pun nak buat, ajar la

  3. eddyra // 17 Julai 2008 12:24 PG  

    Salam bang sebol.. link blog aku kat beras padu dah removed eh?