Alamat blog

Walaupun ramai diantara kita memandang rendah kepada Proton apabila membaca berita 34,000 Savvy ditarik dari pasaran, saya mengganggap ianya satu langkah yang baik walaupun tidak ekonomi.

Proton menarik semula kereta Savvy dari pasaran untuk membuat pemeriksaan kemungkinan masalah galas roda belakang yang dimasuki air yang boleh menyebabkan komponen terbabit rosak.
Proton menarik balik keretanya, hanya berdasarkan "Kemungkinan", tiada kedengaran pula pengguna mengadu kerosakan itu di blog-blog atau di forum-forum.





Berpusing!!!!!!

2 komen

  1. merapuman // 1 April 2008 10:52 PTG  

    ya, kemungkinan akan berlaku. kawan aku tak komplen pun

  2. sebol // 2 April 2008 12:01 PG  

    Rakyat negara maju akan fikir, ianya sesuatu yg elok, belum rosak lagi dah buat checking semua kereta.

    Rakyat negara belum maju akan kata "Apa lah proton ni, asyik problem je", walhal ia hanya kemungkinan.