Alamat blog

Sheih ditahan oleh Pemain Bola?

9/17/2008 06:44:00 PTG

Sheih kickdefella ditahan dibawah akta hasutan.

Ada kaitan dengan pertukaran jawatan menteri kabinet?

Jawatan menteri dalam negeri, menteri kewangan, pertahanan, sudah jadi bola mainan pm & tpm.

Elok dihapuskan sahaja jawatan itu, kalau pm tpm nak bolot.

---- 
Dihantar dengan menggunakan telefon bimbit Sony Ericsson




Berpusing!!!!!!

11 komen

  1. romantis // 17 September 2008 7:02 PTG  

    Alhamdulillah, itukan satu petanda awal Pak Lah akan undur sebelum 2010.....

  2. sebol // 17 September 2008 7:07 PTG  

    Entah-entah, setakat itu sahaja 'peralihan kuasa' yang dijanjikan itu.

  3. Zubli Zainordin // 17 September 2008 7:14 PTG  

    Rastom, Sebol, hangpa boleh caya kah dia ini.

    Tarikh dia tidak umumkan secara tepat.

    Dok tengok kalau dia kata 1 Oktober 2008 pukul 10 pagi, itu betul.

    Bila dia kata, dari sekarang sampai pertengahan 2010 bergantung kepada prestasi Najib!

    Ini cakap politik daa...

  4. Anak Reformasi // 18 September 2008 12:44 PG  

    Salam...

    Boleh ke main passing-passing jawatan menteri kabinet tanpa perkenan Majlis raja-raja???

    Peliklah.... nasib baik, Dolah tak bagi kerusi TPM kepada Khairy Jamaluddin camtuh aje....

    LAWAN TETAP LAWAN!!!

  5. Zubli Zainordin // 18 September 2008 12:55 PG  

    Rasanya:

    Apa apa perihal lantik, letak, passing jawatan menteri kabinet, memang bidang kuasa Perdana Menteri Malaysia.

    Tapi siumankah dia?

    Dikatakan tidak waras
    Dikatakan kalut
    Dikatakan nyanyuk

    oleh 3 bloggers:

    Kat sini:
    http://atotalblog.wordpress.com/2008/09/17/please-watch-the-new-malaysian-defense-minister-please-is-his-mind-sound/

    Bukti bakal muncul di TranungKite OnLine sebentar sahaja lagi...

  6. Zubli Zainordin // 18 September 2008 1:00 PG  

    Ini dia baru terbit di TranungKite OnLine...


    Pak Lah Kebingungan Lalu Membingungkan Dan Dia Kelihatan Semakin Tidak Waras
    Dilulus terbit pada Thursday, September 18 @ 00:47:28 MYT oleh greenboc

    Pendapat Oleh zublizainordin

    "Baru-baru ini, ada individu yang dulunya rapat dengan Abdullah Ahmad Badawi, telah bertemu dengan saya.

    Dia bertanya, "cuba awak tidor secara berdiri, boleh atau tidak?"

    Saya kata, tidak boleh.

    Kemudian, saya sambung, terkecuali seseorang termakan ubat salah waktu, ada kemungkinan tidor berdiri dalam bas atau komuter. Itupun amat susah untuk dilakukan.

    Dia tanya lagi, "di Malaysia siapa yang boleh tidor berdiri?"

  7. Zubli Zainordin // 18 September 2008 1:07 PG  

    Di Malaysia, ada sorang boleh tidor berdiri...

    Pak Lah

    Ini lanjutannya:

    http://atotalblog.wordpress.com/2008/09/18/the-symptom-of-a-leader-sleep-standing-cannot-fit-to-lead-nation/

  8. Hasbullah Pit // 18 September 2008 1:13 PG  

    Saudara Zubli kena belajar buat pautan ketika komen di blog, baru senang orang masuk.

  9. Zubli Zainordin // 18 September 2008 1:21 PG  

    Hasbullah Pit,

    You tau dak, capa cik gu blog I?

    Yes!

    Betul.

    Dalam bloggosphere ini ada Halwa Romantis dan Halwa Masam.

    Itulah blog pertama I.

    Lepas itu I ada 10 blogs lain.

    Tapi dia tak ajar habis. Bab html especially.

    I masih tunggu lagi kot lah dia nak bagi tahu, sebab kami sama-sama dalam geng conspiracy of the fools.

    Mungkin dia nak cengkerang kot. Tapi malu nak habaq.

    You kasi tau apa macam cara. Free okay.

    Lepas itu boleh kita main bola dengan kickthepaklah...

  10. romantis // 18 September 2008 9:51 PG  

    Tak lama lagi dah, kickdepaklah. Kesian juga, itulah tak mau dengar nasihat orang tua dulu, suruh mengaji rajin rajin, supaya tidak jadi ahli politik.

  11. Zubli Zainordin // 18 September 2008 1:01 PTG  

    Hampir sudah Rastom.

    Matawang depa dah pandai cakap.

    Bila depa nak cakap pasai telingawang?

    Sebab sekarang dah 996 mata.

    Masuk cengekerang, kena dengar baru tengok...